Om oss

MINDWORKOUT har startats av Anna-Klara Larsson och Caroline Spännar.

Vi har båda lång erfarenhet av affärsdrivande verksamheter, ledarskap samt utbildning inom olika mentala träningsverktyg och metoder. Anna-Klara är civilekonom och har alltid arbetat med marknadsföring, projektledning och affärsutveckling. Både som anställd och som konsult i eget företag, främst inom detaljhandel och andra konsumentnära branscher. Caroline har många års erfarenhet av personalchefsrollen i företagsledning inom både statlig och privat verksamhet i branscher som försäkring, konsult samt teknisk projektverksamhet.

 

Med starka nätverk omkring oss erbjuder vi nu den tjänst som vi har saknat på marknaden.

 

I samarbete med experter och specialister

Mindworkout är ett nav som samlar erfarna specialisters kompetens och gör ett urval av deras tjänster lättillgängliga för många. Basen i vårt utbud är Mindworkoutpassen som är utformade av experter och leds av erfarna instruktörer. Kombinerat med kompletterande tjänster från våra partners som till exempel personlig mental träning, coachning, grupputveckling, kurser, föredrag, tester m.m.

e-post till Anna-Klara

telefon +46 70 292 41 15

e-post till Caroline

telefon +46 70 855 42 77

Espiro drivs av Karin Hamrin och Gunilla Hamrin,civilingenjör och systemerare som skolade om sig inom ledarskap, stress, psykologi, coaching, träning och hälsa. Har sedan 2007 med sitt koncept Stressa Smart fått glädjen att hjälpa medarbetare och chefer i olika företag att höja prestationen, effektiviteten och välmåendet genom att få ner stressen. www.espiro.nu

Johannes Belin är utbildad psykologisk Coach vid högskolan i Skövde med en fil. Kand. i kognitiv neurovetenskap. Han arbetar idag som HR-konsult och projektledare med en specialisering på stresshantering och ledarskap. Han är intresserad av att knyta samman forskning kring hjärnans funktioner och psykologi med den praktiska vardagen och arbetslivet. www.stressfriproduktivitet.se

Naturligt Vis drivs av Henrik Kok, leg.sjukgymnast och leg. psykoterapeut med KBT-inriktning. Han är en av ett fåtal i Sverige som är utbildare i mindfulnessbaserad kognitiv terapi (MBKT) och har även lång erfarenhet av arbete med stresshantering, avspänning och mental träning. Erbjuder även föreläsningar och kurser inom mindfulness-baserad metodik såväl som individuell terapi och handledning.

www.naturligt-vis.se

Kognitiv konsult, Lotta Scholander

Lotta är leg psykolog och leg psykoterapeut med kognitiv inriktning, lärare och handledare i KBT. Lotta har många års erfarenhet av arbete som handledare och lärare vid Center för Cognitiv Psykoterapi

och Utbildning. Hon har också lång erfarenhet av handledning för arbetsgrupper samt författare till ett flertal manualbaserade behandlingsprogram riktade mot ungdomar med psykosocial problematik bl a i samarbete med Institutet för Stressmedicin.

 

Life Kinetik Sverige, Björn Foghammar

Life Kinetik är ett roligt träningsprogram baserat på rörelseträning som ökar de mentala förmågorna. Life Kinetik aktiverar alla områden i hjärnan att aktivt delta så att det skapas nya kopplingar i hjärnan. Träningen fungerar genom att kombinera övningar med olika rörelsemönster, visuella uppgifter och kognitiva inslag. Bland elitidrottare har VM- och OS mästare visat på effektiviteten med Life Kinetik.

www.lifekinetik.se

 

Eleonore Lind Tillsammans i Samtal, samtalsterapeut, transaktionsanalytiker, PTSTA-p och medlare med över

20 års yrkeserfarenhet i Sverige och internationellt. Coachning, handledning, terapi, utbildning m.m. Har bland annat setts i TV3 Grannfejden och arbetat för Brottsförebyggande rådet.

www.eleonorelind.se

Coachinhead, Hans Blücher har i 16 år arbetat som legitimerad psykolog inom arbetslivet samt som barn- och ungdomspsykolog. Kognitiv Beteende Coach och Mindfulnessinstruktör. Hans driver företaget Coachinhead där psykologisk expertis erbjuds för individer och grupper. Kunnig inom psykosocial arbetsmiljö, ledarutveckling, teamutveckling, stresshantering och mental prestationsförmåga. Medförfattare till böckerna 26-timmarsdygnet och Målskillnad. www.coachinhead.se

 

ProDigma, Lovisa Mellgren Ett lite annorlunda managementbolag. ProDigma stödjer ledning och styrelse i förändringsarbeten utifrån bl.a. ett neuroledarskapsperspektiv. Detta innebär att vi t.ex. använder oss av den senaste forskningen om hjärnan för att skapa resultat i förändrings-arbetet.

www.prodigma.se

Helene Makani har mer än 20 års erfarenhet av undervisning i mental träning och personlig utveckling i många länder, bl.a. Danmark, Norge, Sverige samt Vitryssland och Ryssland. Driver i dag 9TYPER-Enneagramakademiet i Oslo, som utbildar företag och privatpersoner i Skandinavien. Helene har undervisat och coachat sedan 1993 och värderar högt att stödja andra till personlig insikt och utveckling.

www.9typer.no

Medveten Andning, Anders Olsson

Anders är grundare av Medveten Andning. Han har utbildat hundratals Andningsinstruktörer och hjälpt tusentals människor uppnå stora förändringar i sina liv, bara genom något så enkelt som att förbättra sättet de andas på. Han älskar att träna och sprang en gång ett halvmaraton med silvertejp över munnen, bara för att visa att det är möjligt att springa och endast andas genom näsan.

www.medvetenandning.se

Vi är mycket glada över våra engagerade och kunniga samarbetspartners.

 

 

GWYM MINDWORKOUT AB

 

Säte: Göteborg

Vision och värderingar

 

Mindworkout bidrar till ett mentalt långsiktigt hållbart samhälle.

Teamet delar engagemanget för att göra verkningsfulla verktyg inom mental träning lättillgängliga för alla!

För oss är det lika självklart med regelbunden mental träning som med fysisk träning.

Träning för mental kondition, styrka och långsiktig hållbarhet.

 

Välbeprövat och Utvecklande i Balans

Ekologiskt - hållbar människa miljö & verksamhet.

Ekonomiskt - för alla involverade.

Etiskt - sunt gott förhållningssätt tryggt.

Estetiskt - stilrent sinnesfullt naturligt.

 

Vill du bli

instruktör för Mindworkoutspass?

 

Du blir utbildad och certifierad i att leda ett eller flera av passen. Det sker i Mindworkouts regi i samverkan med de experter som har utformat träningspassen.

 

Vi vill att du som söker har en relevant grundutbildning inom till exempel friskvård, träning eller coaching och erfarenhet av att leda grupper.

 

Kontakta oss!